Kalendarium

 • VD Gasell Malmö – Onsdag 30 mars 2016 kl. 14:00-17:00

  Plats: Green Furniture Concept AB, MINC Anckargripsgatan 3 Malmö
  Tema: Storytelling som strategisk styrka och del av företagets själ med Grundare Johan Berhin
  Storytelling som strategisk styrka och del av företagets själ – Hur utveckla det som en del av företags kultur, stärka stolthet och samhörighet samtidigt som vi gör en internationell expansion med nya marknader, nya kulturer osv. En interaktiv och kreativ workshop kring skarp utmaning.

 • VD Gasell Malmö – Onsdag 11 maj 2016 kl. 14:00-17:00

  Plats: Crunchfish AB – Stora Varvsgatan 6 A, 4 tr Malmö
  Tema: Ständiga förändringar i marknaden och samtidigt hålla kursen
  Hur hantera ständiga förändringar i marknaden och samtidigt hålla kursen med bevarad tro på visionen när tillväxten ligger i framtiden. Crunchfish är ett fantastiskt spännande företag med produkter som gest styrning av bl.a. mobiler och läsplattor. En otrolig världsmarknad väntar med stora aktörer och en uppskattad marknadstillväxt på 35 gånger kommande 5 åren enligt oberoende analytiker. Vi får en spännande workshop med VD Joakim Nydemark som även har erfarenhet av spännande resor inom TAT och Obigo.

 • VD Gasell Malmö – Onsdag 21 september 2016 kl. 14:00-17:00

  Plats: Frankly Consulting AB, Grimsbygatan 2, Magasin 2, 2 vån Malmö 
  Tema: Visionär företags utveckling från ide till färdig produkt på marknaden med VD Claes Lundin
  Vi kommer att testa produktutveckling i praktiken och se vad kreativt produktskapande kan åstadkomma bl.a. 3D teknik genom workshop. Frankly är ett företag som startades ur drömmen att skapa “The Product Creation Agency”, ett team med kunskap, verktyg, nätverk och driv nog att kunna hjälpa sina kunder att omvandla vilken idé som helst, till en välpolerad och värdefull användarupplevelse paketerad i sales boxes. Nu med kunder och partners över hela värden lever företagets VD Claes Lundin i en vardag av ständiga förändringar och stora utmaningar, men också mycket glädje!

 • VD Gasell Malmö – Onsdag 26 oktober 2016 kl. 14:00-17:00

  Plats: GIAB Circular Solution AB, Handelsvägen 16G Staffanstorp
  Tema: Cirkulär ekonomi gasell tillväxt i tiden VD Christian Jansson
  Med en tillväxt på 146% 2014 och helt inriktad på cirkulär ekonomi får vi en spännande dialog med VD Christian Jansson kring strategi,möjligheter och utmaningar. Låt dig inspireras av Christian hur vi kan tänka cirkulåra kretslopp och eliminera den linjära processen. Spännande nytänk där avfall blir råvara.

 • VD Gasell Malmö – Onsdag 23 november 2016 kl. 14:00-17:00

  Plats: Immunovia AB, Medicon Village Scheelevägen 2 Lund – Anmälan hus 301 – Möte i hus 402
  Tema: Spännande börsresa +470% med VD Mats Grahn
  Immunovia börnoterades 1 dec 2015, börsutvecklingen har varit +470% sedan notering. Immunova har utsetts till en av de 3 mest innovativa företagen i europa av Börserna !!! Immunovia är ett cancerdiagnostikbolag utvecklar och levererar tester för olösta kliniska problem. Cancersvar i en enda droppe blod är deras kund unika position. Bakom den fantastiska börsuppgången finns flera framgångsrika studier på att göra tidiga analyser på cancer vid ett stadium när det fortfarande kan operas.