VD Gasell Malmö – Onsdag 21 september 2016 kl. 14:00-17:00

Plats: Frankly Consulting AB, Grimsbygatan 2, Magasin 2, 2 vån Malmö 
Tema: Visionär företags utveckling från ide till färdig produkt på marknaden med VD Claes Lundin
Vi kommer att testa produktutveckling i praktiken och se vad kreativt produktskapande kan åstadkomma bl.a. 3D teknik genom workshop. Frankly är ett företag som startades ur drömmen att skapa “The Product Creation Agency”, ett team med kunskap, verktyg, nätverk och driv nog att kunna hjälpa sina kunder att omvandla vilken idé som helst, till en välpolerad och värdefull användarupplevelse paketerad i sales boxes. Nu med kunder och partners över hela värden lever företagets VD Claes Lundin i en vardag av ständiga förändringar och stora utmaningar, men också mycket glädje!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.